Archív aktualit: Pokyny pro poskytnutí výroční zprávy za rok 2017

Všechny spolky, které obdržely od MŠMT v roce 2017 dotaci v rámci Programů státní podpory práce s dětmi a mládeží pro NNO, jsou povinny poskytnout odboru pro mládež MŠMT nejpozději do 30. června 2018 Výroční/Roční zprávu o činnosti spolku s účetní závěrkou za rok 2017. Postup naleznete zde

Zprávu je možno buď vložit do uvedeného data do informačního systému ISPROM na adrese http://isprom.msmt.cz/ jako přílohu do profilu organizace a zaslat na adresu Dotace.Mladez@msmt.cz informaci o tom, že zpráva byla do systému vložena nebo zaslat v papírové podobě poštou na adresu MŠMT, odbor pro mládež, Karmelitská  529/5, 118 12 Praha 1, příp. zaslat v elektronické formě na adresu Dotace.Mladez@msmt.cz.

Tato povinnost vyplývá z rozhodnutí o poskytnutí dotace. Nedodání zprávy ve stanoveném termínu může být důvodem k neposkytnutí dotace v příštím roce, eventuálně k sankcionování organizace v případě kontroly ze strany finančního úřadu.

dne 1.6.2018

Registrace do systému

Pokud s Informačním systémem pracujete poprvé, vaše organizace pravděpodobně ještě není v jeho databázi. Musíte se tedy registrovat.

Zaregistrovat se

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli své heslo nebo uživatelské jméno, můžete si je nechat poslat pomocí formuláře pro obnovení.

Obnovení hesla

Přejít do nápovědy